Skriv til os

Ombygning og eller tilbygning

Murermester Carsten Jacobsen murer med erfaring og kvalitetsbevidsthed

OMBYGNING & TILBYGNING FAXE & OMEGN

Vi står gerne for din ombygning og eller tilbygning i Faxe og omegn, hvis pladsen er blevet for trang. Vi hjælper gerne med råd og vejledning samt at skabe kontakten til de bedste håndværkere. Ønsker du at ændre indretningen i din bolig, hjælper vi dig gerne med den nødvendige ekspertise, med f.eks. sammenlægning eller udvidelse af rum for bedre udnyttelse af din bolig. Du kan kontakte os, så skal vi vejlede dig i dine valg.

DIN MURER I FAXE – VI HAR FOKUS PÅ KVALITET!

Vi sætter en stor ære i at rydde op efter os selv. Vores kundetilfredshed er meget høj, og vi er stolte af måden hvorpå disse anbefalinger danner hele fundamentet i virksomheden og giver en strøm af nye kunder.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD

Har du lyst til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit drømmeprojekt? Ring på 21 66 94 48, send en mail til murermesteren4653@gmail.com eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 66 94 48 eller send en mail til murermesteren4653@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.