Skriv til os

Badeværelse

Murermester Carsten Jacobsen murer med erfaring og kvalitetsbevidsthed

NYT BADEVÆRELSE I FAXE

Badeværelset er en af boligens dyreste rum, og derfor, mener vi at det er vigtigt at alt bliver udført efter gældende regler og i en høj kvalitet. Vi kan vejlede dig i hvilke materialer der passer bedst til opgaven.

  • Alle former for opsætninger af fliser, klinker
  • Opretning af gulv
  • Vådrumssikring

REPARATION OG VEDLIGEHOLDELSE ELLER ET NYT BADEVÆRELSE?

Utætte overflader giver vandskader. Revnede fliser samt dårlige fuger leder vandet på afveje. For at forhindre dette skal man tjekke sine fliser, fuger og sanitetsfuger med jævne mellemrum. Elastiske fuger bør udskiftes med jævne mellemrum da holdbarheden på disse ikke er så lang som på en cementfuge. Vi udfører reparationer på eksisterende badeværelser, såsom nye fuger, udskiftning af revnede fliser, samt nye gummifuger. Er du i tvivl om hvad der skal udskiftes, så kontakt os, så skal vi vejlede dig.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD

Har du lyst til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit drømmeprojekt? Ring på 21 66 94 48, send en mail til murermesteren4653@gmail.com eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 66 94 48 eller send en mail til murermesteren4653@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.