Skriv til os

Filtsning af murværk

Murermester Carsten Jacobsen murer med erfaring og kvalitetsbevidsthed

FILTSNING AF MURVÆRK

Murermester Carsten Jacobsen udfører alle former for filtsning af murværk, så du kan få de pæne mursten tilbage.

FÅ FILTSNING AF MURVÆRK UDFØRT AF DIN MURERMESTER

At ændre den kedelige murstensvæg til en pudset, skaber helt nyt liv. Det kan man blandt andet gøre brug af filtsning af murværk i Faxe og omegn. Der kan filtses med eller uden armeringsnet, som kan benyttes til at forhindre revner i murværket. Filtsning kan desuden være med og uden farve. Vi rådgiver gerne om netop den form for facaderenovering, du ønsker. Det er ganske gratis og uforpligtende, og du kan kontakte os når som helst.

Inden for Puds og filtsning tilbyder vi

  • Alt i puds arbejde, facader, vægge mm.
  • Armerings puds
  • Struktur puds
  • Overfladebehandling med grundfils og slut fils.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD

Har du lyst til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit drømmeprojekt? Ring på 21 66 94 48, send en mail til murermesteren4653@gmail.com eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

KONTAKT OS OG FÅ DE NYE MURSTEN TILBAGE!

Kontakt os og få rent murværk ved at ringe på 21 66 94 48, sende end mail til murermesteren4653@gmail.com, eller udfyld blot kontaktformularen til højre. Så giver vi et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan gøre dit murværk pænt igen.

Vi har stor erfaring med alle slags mure og tager os af ethvert murværk, som var det vores egen. Få dit murværk vurderet og rengjort af en professionel i dag.